Rammer den økonomiske krise dig?


Den økonomiske krise kommer til at ramme dig og alle andre, men nogle rammes hårdere end andre.


Hvis du tror, at krisen ikke rammer dig, tager du fejl. Den rammer alle borgere og børnefamilier. Ingen går fri af den økonomiske krise.


I Danmark var det regeringen og folketinget, der lukkede Danmark ned, men det er ikke regeringen og folketinget, der betaler regningen for nedlukningen. Der er altid kun én part til at betale regningen. Det er borgeren. Det er dig.


Du er den eneste part, der ikke kan sende regningen videre. Det kan både staten og erhvervslivet. De sender regningen videre til dig.
Det er dig, der i sidste ende skal betale regningen. Og, du skal samtidig sikre dig selv, din familie og dine nærmeste et godt liv. Det kan blive vanskeligt.


I en normal hverdag giver det problemer ikke at have viden om grundlæggende privatøkonomi og husholdning. Over to millioner danskere ved stort set intet om privat økonomi. En majoritet af dem er på grænsen til at være »privatøkonomiske analfabeter«. De ved f.eks. ikke, hvad et budget er, og hvordan man opstiller et simpelt budget for sig selv og sin familie.


En økonomisk krise er yderst alvorlig for de mennesker, der kun har begrænset økonomisk indsigt eller ligefrem er »privatøkonomiske analfabeter«. Det kan ødelægge en borgers og børnefamilies liv.


Lige nu befinder vi os i starten af en global økonomisk krise, der bliver en udfordring for de fleste, men der er en løsning. En hjælp til selvhjælp, der er målrettet alle, der savner privatøkonomisk indsigt, således at de kan komme bedre igennem krisen med dem selv, deres familier og børn.


Bæredygtig Privatøkonomi har udviklet et intensivt grundlæggende kursus i privatøkonomi og husholdning. Kursets mål er at uddanne borgere og børnefamilier i at lægge og følge et budget, i at spare op, i at have likviditet samt i at styre deres indkøbs- og forbrugsadfærd. Dette er de fire nøgleområder, der skal beherskes af hver eneste borger og hver eneste børnefamilie. Det vil give dem et bedre liv med denne viden end uden denne viden.


Skal du være bange for fremtiden? Nej, det skal du ikke. Det bliver fremtiden ikke bedre af. Men, du skal være forberedt. Du skal tilmelde dig vores kursus i bæredygtig privatøkonomi og husholdning, således at du er forberedt på og rustet til at imødegå fremtidige økonomiske udfordringer.


Det, der står lysende klart, er, at verden ikke bliver den samme.