Konsultation


Bæredygtig Privatøkonomi tilbyder dig private konsultationer med udgangspunkt i din specifikke privatøkonomiske situation.


Rådgivningen er fortrolig mellem dig og konsulenten. Vi tager afsæt i din specifikke privatøkonomi og hjælper dig på vej til en privatøkonomi i balance.


Under en konsultation fungerer Bæredygtig Privatøkonomi som din rådgiver, coach og sparringspartner.


Du kan få hjælp til stort set alt, herunder udarbejdelse af budget, opsparing, likviditetsstyring samt tilrettelæggelse af indkøbs- og forbrugsmønster.


Vi tager udgangspunkt i dit konkrete behov, og hjælper dig med at få dit behov opfyldt. Det er dig, der bestemmer, hvad der er dit behov og hvilken hjælp, du ønsker. Bæredygtig Privatøkonomi vil naturligvis komme med konstruktive forslag i forløbet.


For at hjælpe dig, kan det være nødvendigt at få helt eller delvist indblik i din privatøkonomi. Vi indgår gerne en fortrolighedserklæring, hvis du ønsker dette.


Hvis du ønsker en personlig konsultation - og hjælp her og nu - kan vi tilbyde dig hjælpen med få dages varsel til en pris af 625,00 kr. inkl. moms pr. påbegyndt time.

Vi modtager følgende kort:

Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard, Forbrugsforeningen