Hvor går en borger og børnefamilie hen, hvis borgeren og børnefamilien ønsker at lære at styre sin privatøkonomi og husholdning?


Indtil nu har svaret været: Ingen steder. Der eksisterer ikke et tilbud!


Ingen tager ansvar for at uddanne borgere og børnefamilier i privatøkonomi og husholdning,


Men, nu er svaret Bæredygtig Privatøkonomi. Således kan du nu få en uddannelse i bæredygtig privatøkonomi og husholdning, og få et godt og lykkeligt liv.


Dette kæmpe hul i »livets uddannelse« lukker Bæredygtig Privatøkonomi med en lang række initiativer i den nærmeste fremtid. Det første initiativ er lancering af et kursus i bæredygtig privatøkonomi og husholdning med fokus på de fire grundlæggende kompetencer på vejen til en sund og stabil privatøkonomi og husholdning.


De fire grundlæggende kompetencer er

  • budgetlægning og budgetstyring,
  • opsparing og opsparingsstyring,
  • likviditet og likviditetsstyring, samt
  • bæredygtig indkøbs- og forbrugsadfærd.


Du kommer ikke i alvorlige økonomiske problemer, hvis du følger de råd, der gives på kurset, og den viden, du får, kan du bruge resten af dit liv.


Dette kursus kan ændre dit liv i positiv retning fra i dag - og resten af dit liv. Du kan med andre ord få et bedre liv fra i dag - og resten af dit liv.

Bæredygtig Privatøkonomi tilbyder et 5 timers grundkursus i privatøkonomi og husholdning. Prisen er 625,00 kr. inkl. moms.


Vi skal understrege, at hverken vi eller de øvrige kursister får indblik i din personlige privatøkonomi under kurset. En persons privatøkonomi er en privatsag.


Tilmeld dig Bæredygtig Privatøkonomis kursus i »bæredygtig privatøkonomi - et grundkursus i de fire grundlæggende kompetencer«.